Havuçlu mozaik pasta
Paidakia Tarifi; Yunan mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan paidakia tarifi, kuzu pirzolalarının enfes baharatlarla marine edilip ızgarada pişirilmesiyle elde edilen mükemmel bir yemektir. Zeytinyağı, sarımsak, taze kekik ve kırmızı toz biber gibi doğal malzemelerle zenginleştirilen bu tarif, sadece damakları değil, gözleri de şenlendirecek. İşte paidakia yapılışı, tarifi ve malzemeleri:
Air Fryer'da Kuzu Pirzola tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon Paidakia kaç kaloridir?
Bir porsiyon Paidakia 300 kaloridir.
Cafer yemez YORUM 09 Mart 2025, 17:50
Semra Ogretmen YORUM 13 Mart 2025, 05:55
Beğen (1)
Yanıtla
Beğen (4)
Yanıtla
Teşekkür ederiz.