Bayat ekmek mantısı
Karadeniz'in meşhur lezzetlerinden biri olan pazı sarması, özellikle et ile hazırlandığında beğenilerek tüketilir. Kalabalık sofraların vazgeçilmezi olan bu yemek, ince pazı yaprağı, dana kıyma ve pirinçli iç harç ile hazırlanır. Peki, evde incecik etli pazı sarması nasıl yapılır? Listedeki malzemeleri hazırlayıp kolları sıvadıysanız, etli pazı sarması tarifi için detaylara geçebiliriz.
Zeytinyağlı yaprak sarma yerine daha farklı lezzetler arayanlar için vişneli pazı sarma ve akciğerli yaprak sarma tarifini buraya bırakıyoruz.
İç malzeme için
Sos için
Etli Pazı Sarma Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?
1 Porsiyon Etli Pazı Sarması Kaç Kalori?
Teşekkür ederiz.