Etin lokum gibi piştiği, sofralara nefis bir lezzet katan düdüklüde yumuşacık et kavurma tarifi, hem pratikliği hem de lezzetiyle et yemekleri arasında öne çıkıyor. Özellikle kısıtlı vakitlerde harikalar yaratmak isteyenler için vazgeçilmez olacak bu düdüklüde yumuşacık et kavurma tarifi, doğru et seçimi ve birkaç püf noktasıyla ustalıkla hazırlanabiliyor. Yumuşacık dokusuyla damaklarda iz bırakan bu lezzeti pilavdan lavaşa, salatadan yoğurda kadar pek çok eşlikçiyle servis edebilirsiniz. Peki; düdüklüde yumuşacık et kavurma nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Sodalı Et Kavurma tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon düdüklüde yumuşacık et kavurma kaç kaloridir?
Bir porsiyon düdüklüde yumuşacık et kavurma 350 kaloridir.
Dana kuşbaşı yerine:
Tereyağı yerine:
Soğan yerine:
Sarımsak yerine:
Baharat Alternatifleri:
Sebze Eklemeleri:
Aromatik Dokunuşlar:
Teşekkür ederiz.