Nefis ve çıtır bir deniz ürünü hazırlamak istiyorsanız, işte size enfes bir hamsi kuşu tarifi. Taze hamsilerin özenle hazırlanan özel iç harcıyla doldurulup mısır ununa bulandıktan sonra kızartılmasıyla yapılan bu tarif, her lokmada hem çıtır dış yüzeyi hem de lezzetli iç harcıyla damakları şenlendirir. Hamsi kuşu tarifi, balık sofralarınızın vazgeçilmezi olacak ve limon dilimleri ile taze otlarla servis edildiğinde sunumu da oldukça şık hâle gelir. Peki; hamsi kuşu nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Hamsi Sarma tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon hamsi kuşu 220 kaloridir.
Hamsi Kuşu İçin:
İç Harç İçin:
Kızartmak İçin:
Balık Alternatifleri:
İç Harç Alternatifleri:
Kaplama ve Kızartma Alternatifleri:
Sos ve Sunum Alternatifleri:
Sunum Alternatifleri:
Teşekkür ederiz.