ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ DİĞER TARİFLER DİYET YEMEKLERİ TON BALIKLI SANDVİÇ

Ton balıklı sandviç

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Ton balıklı sandviç tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 4 dilim tam buğday ekmeği
  • 2 küçük kutu diyet ton balığı konservesi
  • 1 yemek kaşığı diyet mayonez
  • 2 taze soğan
  • 2 yemek kaşığı kıyılmış dereotu
  • 1 kırmızı salçalık biber
  • 1 çay kaşığı hardal
  • 1 çay kaşığı rendelenmiş limon kabuğu
  • Tuz
  • Yarım demet roka
  • Kıvırcık maydanoz

Süslemek için

  • Beyaz peynir
  • Sivri biber
  • Domates dilimleri
  • Kekik
  • Kırmızı pul biber

Ton balıklı sandviç Nasıl Yapılır

  • Balık konservesinin suyunu süzüp bir kaseye alın. Biberi küçük, soğanları ince doğrayıp ekleyin.
  • Kıyılmış dereotu, rendelenmiş limon kabuğu, tuz, hardal ve mayonezi ekleyip iyice karıştırın.
  • İki dilim ekmeğin üzerine roka yaprakları dizin. Balık karışımını rokaların üzerine paylaştırın.
  • Kıvırcık maydanozları uç kısımlarına doğru yerleştirin ve ekmek dilimlerini üzerine kapatın.
  • Küp şeklinde doğranmış beyaz peynirin üzerine kekik ve pul biber döküp çöp şişe geçirin. Biber ve domates dilimi de ekleyip sandviçlerin üzerine batırın ve servis yapın.
Yorumlarınız

Misafir12.10.2016 16:44:37

peynir ile balık bi arada olur mu ?? ne saçma

Misafir12.10.2016 17:06:18

o süs akilli insan

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.