ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ DÜNYA MUTFAKLARI UZAKDOĞU YEMEKLERİ ÖZEL SOSLU BONFİLE TAVA GYU HİRE TERİ

ÖZEL SOSLU BONFİLE TAVA GYU HİRE TERİ

1 Kişilik
Hazırlama 10 dakika
Pişirme 10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Özel soslu bonfile tava Gyu hire teri tarifi için malzemeler
  • 200 gr bonfile 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı Yarım su bardağı mirin (Japon şarabı) 2 çorba kaşığı soya sosu 2 dilim salatalık 2 dilim domates 2 halka kesilmiş dolmalık yeşilbiber 1 yaprak beyaz lahana
Özel soslu bonfile tava Gyu hire teri Nasıl Yapılır

Ayçiçek yağını tavada kızdırın. Bonfileyi ekleyip iki taraflı pişirin. Mirin ve soya sosunu ekleyip et yumuşayıncaya ve sos koyulaşana kadar kısık ateşte pişirin.

Beyaz lahana yaprağını kıyın. Et piştikten sonra dilimleyip servis tabağına alın. Eti, lahana, salatalık, domates ve dolmalık yeşilbiberle servis yapın.

Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!