ANASAYFA LEZZET'TEN HABERLER FERAH BİR SOFRA İÇİN...

FERAH BİR SOFRA İÇİN...

Ferah bir sofra için...
Ferah bir sofra için...

Yapım: Çiğdem Seferoğlu
Fotağraflar: Özgür Bakır
Styling: Büşra Sarı Yınaztepe
Servis tabakları ve aksesuarlar: Porland, Zen Ceramics, Linens

Five Oclock Kitchen’ın mutfak şefi olarak mutfağını yöneten ve aynı zamanda televizyonda “Sofralarımız” adlı yemek programını sunan Şef Çiğdem Seferoğlu’ndan, tam da yaza yakışan zeytinyağlı ve salata tarifleri istedik. Seferoğlu kendi mutfağının harika lezzetlerini bizlerle paylaştı.

Lor peynirli incirli tart tarifi için tıklayın
Izgara şeftalili bahçe salatası tarifi için tıklayın
Salatalı baton peynir tarifi için tıklayın
Nohutlu imam bayıldı tarifi için tıklayın
Kabak çiçeği dolması tarifi için tıklayın
Vişneli semizotu cacığı tarifi için tıklayın
Vişneli bamya tarifi için tıklayın

Çiğdem Seferoğlu kimdir?
1981 yılında İstanbul’da doğdu. 2004 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olduktan sonra uzun yıllar aile şirketinde işletmecilik yaptı ama yıllar sonra asıl hayalinin peşinden gitmeye karar verip İtalya ve Fransa’da mutfak üzerine araştırmalar yaptı ve 2014 yılında İstanbul Okan Üniversitesi Aşçılık bölümünden yüksek onur derecesi ile mezun oldu. Aşçılık kariyerine “Ev Yapımı Dondurmalar” kitabını kısa zamanda ekleyerek yemek yazarlığına da ilk adımını atmış oldu. Dört yıl boyunca THY yönetim kurulu başkanlığı makamının özel aşçılığını yaptı ve bu mutfağı yönetti. 


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.