6 Aralık 2020 Masterchef'te Çıkan Tarifler
6 Aralık Masterchef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Bireysel dokunulmazlığın sahibi kim oldu? İşte, 6 Aralık Masterchef tarifleri ve elenen isim:

Masterchef'te bu hafta Serhat Doğramacı ve Ebru Has eleme adayı olarak belirlenmişti. 6 Aralık Masterchef'te haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayları kimler oldu? Yarışmaya kim veda etti? İşte, detaylar:


6 Aralık Masterchef'te Çıkan Tarifler

Somer Şef, Mehmet Şef ve Danilo Şef'in jüriliğini üstlendiği Masterchef 2020'de haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmacılardan, sushi tabağı hazırlamaları istendi. Sushi tabağında nigiri sushi, sashimi ve maki sushi çeşitlerine yer verildi. Takımlar, verilen sürede sushi tabaklarını hazırlayarak jürinin beğenisine sundu. Şeflerin verdiği karara göre, dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı. Kırmızı takımdan Serhat ve Ebru eleme adayı olduğu için, haftanın son eleme adayı Eray Aksungur olarak belirlendi. 


6 Aralık Masterchef'e Kim Veda Etti?

Bireysel dokunulmazlık oyunu için Eray, Serhat ve Ebru'dan tuile ile hazırlanan karidesli tarhana crumble yapmaları istendi. Yarışmacılar, hazırladıkları yemekleri jürinin beğenisine sundu. 


Şunlara da göz atın;

  1. Masterchef tarifleri
  2. Masterchef yarışmacıları
  3. Masterchef Barbaros kimdir?
  4. Masterchef Danilo Zanna kimdir?
  5. Masterchef Mehmet Yalçınkaya kimdir?

Haber Kategorileri

MasterChef'ten Haberler

Lezzetli Haberler

Mayıs Ayı Sebze ve Meyveleri
Karahindiba Nasıl Kurutulur?
Meşe Balı Nedir, Nasıl Tüketilir?
Salmonella Bakterisi Nedir, Nasıl Bulaşır?
Lezzetlerin Doğal Buluşması: Telezzüz Vegan ve Vejetaryen Mutfağıyla
İzmir Sushi Mekanları: İzmir'de Gidebileceğiniz 10 Sushi Mekanı