ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ TATLI TARİFLERİ ŞERBETLİ TATLILAR RULO SUCUK

Rulo sucuk

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Rulo sucuk tarifi için malzemeler

  • 2 yufka İç malzeme için
  • 2 diş sarımsak
  • 300 gr kıyma (iki kere çekilmiş)
  • 1 küçük soğan
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı acı kırmızı biber
  • 3 diş sarmısak
  • 1 çay kaşığı çemen
  • 1 çorba kaşığı zeytinyağı
  • Yarım çay kaşığı tarçın
  • Yarım çay kaşığı kimyon
  • 1 çorba kaşığı domates salçası
  • Tuz Kızartmak için
  • 1 su bardağı zeytinyağı

Rulo sucuk Nasıl Yapılır

*Sarmısakların kabuklarını soyup ezin. Kıymayı bir kaba koyup tüm iç malzemede belirtilen baharat, kıyılmış soğan, sarımsak, çemen, salça ve zeytinyağı ile yoğurarak harcı hazırlayın. Malzemeyi ikiye ayırın. Yufkayı düz bir zemine yayıp iç harcını tüm yüzeye eşit olarak sürün. Yufkayı rulo şeklinde sarıp buzdolabında yarım saat dinlendirin. Yağı tavada kızdırın. Ruloyu 2 parmak genişliğinde verev keserek kızgın yağda, her iki tarafı kahverengileşinceye kadar kızartın. Yağını süzmek için kağıt havlu üzerine alın. Sıcak servis yapın.
Yorumlarınız

Misafir12.10.2016 17:04:28

Ya şinitzelin doğrusu bu, ya da bu güne kadar hiç gerçek şinitzel yemedim! Yeşil biber, Kırmızı biber, Sarı biberi olan şinitzel yiyen var mı?

Misafir12.10.2016 17:20:54

Ben, renkli biberler dışında anlatılan her şeyi uyguladım.Şu anda tavada cızırdıyor:)Eminim lezzetli olacaktır.Tarif için teşekkürler.

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.