Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
15789 Tarif
Çocuk
379 Tarif
Çorba
1457 Tarif
Diyet
4445 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2672 Tarif
Hafif Yemekler
66 Tarif
İçecek
1474 Tarif
Pratik Yemek
7483 Tarif
Salata ve Meze
1557 Tarif
Sos
515 Tarif
Tatlı
10718 Tarif
Yöresel
2086 Tarif
Popüler Tarifler
Kuru Fasulye
Mexican Pizza
Anasayfa
Tarifler
Meyveli Tatlı Tarifleri
Narlı Ve Frambuazlı Pavlova
Narlı Ve Frambuazlı Pavlova
22 Haziran 2023 tarihinde güncellendi.
Farklı çeşitleri olan
kivili pavlova
ve
pavlova tarifine
göz atmayı unutmayın.
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
2 saat
Kaç Kişilik:
8 Kişilik
Editör Notu:
Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Soğanlama Tarifi
Muhallebili Milföy Tarifi
Elmalı Rulo Pasta Tarifi
Mısır Gevrekli Islak Kek Tarifi
Cevizli Tahinli Muffin Tarifi
Üzümlü Kurabiye Tarifi
Turşuyu Ne Sertleştirir?
Pilava Şeker Neden Konur?
Un Helvası Yapmanın Püf Noktaları
3 Aralık Masterchef Türkiye'de 4. Ceketi Kim Kazandı?
1 Aralık Masterchef Türkiye 2. Ceketin Sahibi Kim Oldu?
2 Aralık Masterchef Türkiye 3. Ceketi Kim Kazandı?
Narlı Ve Frambuazlı Pavlova için
Malzemeler
4 yumurta akı
200 gr pudra şekeri
1 paket krem şanti
1 tutam tuz
1 küçük kase nar tanesi
Sosu için
40 gr pudra şekeri
2 damla limon suyu
1 kase frambuaz
Narlı Ve Frambuazlı Pavlova
Nasıl Yapılır
Yumurta aklarını bir kaba aktarın. Bir tutam tuz ile pudra şekeri ekleyip mikserle parlak, pütürsüz bir kıvam elde edene kadar karıştırın.
Fırın kağıdı üzerine 20 cm çapında bir yuvarlak çizin ve merengi kaşık yardımı ile üzerine yayın ama ortasında boşluk yaratın (donut gibi).
Önceden ısıtılmış 130 derece fırında 2 saat kuruyana kadar pişirin. Fırının kapağını açın ve merengi fırının içinde soğumaya bırakın.
Krem şantili karışım için paket üzerindeki tarifi uygulayıp yoğun bir şanti hazırlayın. Sosu için frambuazı püre haline getirin.
Süzgeçten geçirip tohumlarını temizleyin. Pudra şekeri ve iki damla limon suyunu ilave edin.
Çırpın ve ocakta muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Merengi servis tabağına aktarın.
Ortasındaki boşluğa krem şanti doldurun. Üzerini sos ve meyvelerle süsleyin. Servis yapın.
Tarif Kategorileri
Tatlı Tarifleri
Meyveli Tatlı Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Meyveli Tatlılar
70 Dakika
Elma Reçeli Tarifi
Selinhdr
Meyveli Tatlılar
32 Dakika
Elmalı Rulo Pasta Tarifi
Selinhdr
Meyveli Tatlılar
22 Dakika
Mandalinalı Puding Tarifi
Selinhdr
Meyveli Tatlılar
55 Dakika
Elmalı Şarlot Tarifi
Selinhdr
Meyveli Tatlılar
75 Dakika
Apple Strudel Tarifi
Selinhdr
Meyveli Tatlılar
65 Dakika
Tam Ölçülü Elmalı Turta Tarifi
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.