ANASAYFA TARİFLER FARKLI SEBZE YEMEKLERİ PASTIRMAYA SARILI BRÜKSEL LAHANALARI

Pastırmaya Sarılı Brüksel Lahanaları

Pastırmaya sarılı Brüksel

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Pastırmaya Sarılı Brüksel Lahanaları Tarifi İçin malzemeler

  • 20 adet Brüksel lahanası
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 10 dilim pastırma

Pastırmaya Sarılı Brüksel Lahanaları Nasıl Yapılır?

  • Brüksel lahanalarını 1 tatlı kaşığı tuz ve sirke ilave edilmiş kaynar suda 10 dakika haşlayın. Daha sonra suyunu iyice süzün ve zeytinyağı ile karıştırın.
  • Pastırma dilimlerini boyuna ikiye kesin. Her pastırma dilimine birer Brüksel lahanasını sarın ve kürdanla sabitleyin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 5 dakika kızartın ve fırından alıp hemen servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!