ANASAYFA TARİFLER FARKLI SEBZE YEMEKLERİ ANASONLU VE AVOKADOLU ENGİNAR

Anasonlu Ve Avokadolu Enginar

Anasonlu ve avokadolu enginar

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

25 dakika

Pişirme
Süresi

35 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Anasonlu Ve Avokadolu Enginar Tarifi İçin malzemeler

  • 4 adet sakız enginarı
  • 1 adet olgun avokado
  • 8-10 adet kuru yıldız anason
  • 1 demet taze nane
  • 1/2 çay bardağı zeytinyağı
  • 2 adet limon
  • Beyaz biber
  • Şeker
  • Tuz

Anasonlu Ve Avokadolu Enginar Nasıl Yapılır?

  • 4 adet sakız enginarı yıldız anasonla beraber buharda 20 dakika pişirin. Enginarları ve avokadoyu aynı ebatta jülyen doğrayın.
  • Doğranmış taze naneyi, zeytinyağı, limon suyu, şeker, tuz ve beyaz biber ile karıştırıp, buharda pişmiş enginarları ilave edip ılık bir şekilde servis yapın. 

Diyet menülerine ekleyebileceğiniz pratik zeytinyağlı enginar tarifine de göz atın.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!