Anasonlu Ve Avokadolu Enginar

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
25 dakika
Pişirme
Süresi
35 dakika

Anasonlu Ve Avokadolu Enginar Tarifi İçin malzemeler
- 4 adet sakız enginarı
- 1 adet olgun avokado
- 8-10 adet kuru yıldız anason
- 1 demet taze nane
- 1/2 çay bardağı zeytinyağı
- 2 adet limon
- Beyaz biber
- Şeker
- Tuz
Anasonlu Ve Avokadolu Enginar Nasıl Yapılır?
- 4 adet sakız enginarı yıldız anasonla beraber buharda 20 dakika pişirin. Enginarları ve avokadoyu aynı ebatta jülyen doğrayın.
- Doğranmış taze naneyi, zeytinyağı, limon suyu, şeker, tuz ve beyaz biber ile karıştırıp, buharda pişmiş enginarları ilave edip ılık bir şekilde servis yapın.
Diyet menülerine ekleyebileceğiniz pratik zeytinyağlı enginar tarifine de göz atın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR