Anasonlu Ve Avokadolu Enginar

14 Kasım 2020 tarihinde güncellendi.
Anasonlu Ve Avokadolu Enginar
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 2 Kişi Kaydetti
Anasonlu Ve Avokadolu Enginar için

Malzemeler

  • 4 adet sakız enginarı
  • 1 adet olgun avokado
  • 8-10 adet kuru yıldız anason
  • 1 demet taze nane
  • 1/2 çay bardağı zeytinyağı
  • 2 adet limon
  • Beyaz biber
  • Şeker
  • Tuz
Anasonlu Ve Avokadolu Enginar

Nasıl Yapılır

  1. 4 adet sakız enginarı yıldız anasonla beraber buharda 20 dakika pişirin. Enginarları ve avokadoyu aynı ebatta jülyen doğrayın.
  2. Doğranmış taze naneyi, zeytinyağı, limon suyu, şeker, tuz ve beyaz biber ile karıştırıp, buharda pişmiş enginarları ilave edip ılık bir şekilde servis yapın. 

Diyet menülerine ekleyebileceğiniz pratik zeytinyağlı enginar tarifine de göz atın.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo