ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ SEBZE YEMEKLERİ DİĞER SEBZE YEMEKLERİ ANASONLU VE AVOKADOLU ENGİNAR

ANASONLU VE AVOKADOLU ENGİNAR

Anasonlu ve avokadolu enginar
4 Kişilik
Hazırlama 25 dakika
Pişirme 35 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Anasonlu ve avokadolu enginar tarifi için malzemeler
  • 4 adet sakız enginarı
  • 1 adet olgun avokado
  • 8-10 adet kuru yıldız anason
  • 1 demet taze nane
  • 1/2 çay bardağı zeytinyağı
  • 2 adet limon
  • Beyaz biber
  • Şeker
  • Tuz
Anasonlu ve avokadolu enginar Nasıl Yapılır

  • 4 adet sakız enginarı yıldız anasonla beraber buharda 20 dakika pişirin. Enginarları ve avokadoyu aynı ebatta jülyen doğrayın. Doğranmış taze naneyi, zeytinyağı, limon suyu, şeker, tuz ve beyaz biber ile karıştırıp, buharda pişmiş enginarları ilave edip ılık bir şekilde servis yapın. 

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.