Kıtır kıtır dokusuyla her lokmaya ferahlatıcı bir eşlik sunan ev yapımı turşuların sırrı, doğru oranlarla hazırlanan basit ama dengeli bir tarifte gizlidir. Lezzeti her kavanozda tutturmak isteyenler için hazırlanan tam ölçülü: kornişon turşusu tarifi, mutfağınızda fermente lezzetlere güvenle yer açmanızı sağlar. İster kahvaltıda, ister kuru fasulyenin yanında tüketin; kıvamı şaşmaz bu tam ölçülü: kornişon turşusu tarifi ile sofralarınıza doğallığı ve çıtırlığı bir arada taşıyabilirsiniz. Peki; kornişon turşusu nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Lokanta Usulü Kırmızı Lahana Turşusu tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon kornişon turşusu kaç kaloridir?
Bir porsiyon kornişon turşusu 35 kaloridir.
Kornişon Salatalık Alternatifleri:
Kaya Tuzu Alternatifleri:
Toz Şeker Alternatifleri:
Üzüm Sirkesi Alternatifleri:
Sarımsak Alternatifleri:
Aroma Katıcı Alternatifler:
Nohut (fermentasyon başlatıcı) Alternatifleri:
Her bir kavanoz için şu ölçülerde malzemeleri ekleyin:
Teşekkür ederiz.