İtalyan mutfağının en sevilen el yapımı lezzetlerinden biri olan bu özel yemek, ince açılmış taze hamurun içinde yoğun aromalı mantar dolgusu ve tereyağlı sosuyla nefis bir uyum sunuyor. Evde zahmetsizce hazırlayabileceğiniz mantarlı ravioli tarifi, hem günlük sofralara hem de misafir ağırlarken iddialı bir seçenek oluşturur. Her lokmasında taptaze mantar dokusunu ve hamurun ipeksi kıvamını hissettiren bu mantarlı ravioli tarifi, klasik makarna deneyimini çok daha keyifli ve gurme bir hale getirir. Peki; mantarlı ravioli nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Kızarmış Ravioli tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon mantarlı ravioli 380 kaloridir.
Hamur İçin:
İç Harç İçin:
Servis İçin:
Hamur İçin Alternatifler
Mantar Dolgusu İçin Alternatifler
Tereyağı–Adaçayı yerine:
Peynir Alternatifleri
Ek Lezzet Alternatifleri
Teşekkür ederiz.