ANASAYFA TARİFLER YILBAŞI YEMEKLERİ ISPANAKLI DANA ETİ RULOLARI

Ispanaklı Dana Eti Ruloları

Ispanaklı dana eti ruloları

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Ispanaklı Dana Eti Ruloları Tarifi İçin malzemeler

  • 4 adet dana antrikot (Dövülmüş)

İç harcı için

  • 1 adet limonun suyu
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı 
  • Tuz, karabiber, muskat rendesi

Ispanaklı Dana Eti Ruloları Nasıl Yapılır?

  • Ispanak yapraklarını haşlayıp süzün. Suyunu iyice sıktıktan sonra ince kıyın. Zeytinyağını tavada ısıtın, ıspanağı ekleyip kavurun ve ocaktan alın. Tuz, karabiber ve muskat rendesi ile tatlandırın.
  • Antrikotları tezgaha yayın, tuz ve karabiberle tatlandırın. Ispanaklı içi ve peyniri etin içine bölüştürün ve dağılmasına izin vermeden rulo sarın. Açılmaması için uçlarını kürdanla tutturun. Zeytinyağını bir tavada ısıtın ve yüksek ateşte ruloların etrafını pişirin. Ruloları tavadan alın ve dilimleyerek hemen servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!