Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
15021 Tarif
Çocuk
378 Tarif
Çorba
1371 Tarif
Diyet
4437 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2505 Tarif
Hafif Yemekler
62 Tarif
İçecek
1447 Tarif
Pratik Yemek
6587 Tarif
Salata ve Meze
1440 Tarif
Sos
496 Tarif
Tatlı
9870 Tarif
Yöresel
2046 Tarif
Popüler Tarifler
Nane Likörü
Sufle
Anasayfa
Tarifler
Tatlı Hamur İşi Tarifleri
Armutlu Ve Çikolatalı Batonette
Armutlu Ve Çikolatalı Batonette
Lezzet Test Ekibi tarafından test edildi
22 Kasım 2022
Hazırlanma Süresi :
25 dakika
Pişirme Süresi :
40 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Editör Notu:
Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Margarinsiz Limonlu Kurabiye Tarifi
Lor Peynirli Dereotlu Poğaça Tarifi
Diyet 10 Dakika Poğaçası Tarifi
En Kolay Muhallebi Tarifi
Kolay Kakaolu Kek Tarifi
Tükürük Köftesi Tarifi
Az Malzemeyle Fark Yaratan Yoğurtlu 11 Nefis Tarif
Hızlıca Hazırlanıp Buzluğa Atılacak 8 Pratik Yiyecek
Duvaklı Pilavın Püf Noktaları
Şıhıl Mahşinin Püf Noktaları
Karpuzla Serinlemenin 10 Leziz Yolu
11 Temmuz Masterchef Özeti: Ana Kadroya Giren İlk İsim Belli Oldu!
Armutlu Ve Çikolatalı Batonette için
Malzemeler
Kek için
250 g tereyağı
250 g bitter çikolata
5 yumurtanın sarısı
3 yumurta
200 g toz şeker
80 g un
1 paket vanilya
Armutlar için
4 armut
Yarım su bardağı pekmez
Üzeri için
Kakao
Armutlu Ve Çikolatalı Batonette
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Tereyağını bir sos tenceresinde eritin. Ocaktan alıp küçük parçalara böldüğünüz çikolataları ilave edin ve çikolata tamamen eriyene kadar karıştırın.
Yumurta sarıları, yumurtalar ve toz şekeri geniş bir kaseye alın. Şeker tamamen eriyene kadar mikser yardımıyla çırpın.
Ilınan tereyağlı çikolata, un ve vanilyayı ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar spatula yardımıyla karıştırın.
Harcı tereyağı ile yağladığınız baton bir kek kalıbına aktarın.
Kabuklarını soyduğunuz armutları bütün olarak pekmeze batırıp, eşit aralıklı olacak şekilde kek kalıbına yerleştirin.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35-40 dakika pişirin.
Ilındıktan sonra servis tabağına alıp üzerine kakao serpin. Dilimleyerek servis yapın.
Tarif Kategorileri
Meyveli Tatlı Tarifleri
Video Tarifler
Çikolatalı Tatlı Tarifleri
Tatlı Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Tatlı Hamur İşi Tarifleri
85 Dakika
Sochniki Tarifi
Selinhdr
Tatlı Hamur İşi Tarifleri
25 Dakika
Pankek Spagetti
Selinhdr
Tatlı Hamur İşi Tarifleri
25 Dakika
Racuchy
Selinhdr
Tatlı Hamur İşi Tarifleri
105 Dakika
Chimney Cake Tarifi
Selinhdr
Tatlı Hamur İşi Tarifleri
22 Dakika
Air Fryer’Da Pankek
Selinhdr
Tatlı Hamur İşi Tarifleri
65 Dakika
Cruffin
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.