ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ HAMURİŞİ TARİFLERİ TART TARİFLERİ PASTIRMALI, AYVA REÇELLİ VE KAŞAR PEYNİRLİ TART

> PASTIRMALI, AYVA REÇELLİ VE KAŞAR PEYNİRLİ TART
Pastırmalı, ayva reçelli ve kaşar peynirli tart
2 Kişilik
Hazırlama 20 dakika
Pişirme 25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Pastırmalı, ayva reçelli ve kaşar peynirli tart tarifi için malzemeler
  • 6 kare milföy hamuru (375 g milföy hamuru-tek parça)
  • 150 g rendelenmiş kaşar peyniri
  • 150 g ince dilim pastırma
  • 2 yemek kaşığı ayva reçeli
  • 1 çay kaşığı değirmen karabiber
Pastırmalı, ayva reçelli ve kaşar peynirli tart Nasıl Yapılır

  • Fırını önceden 200 dereceye ayarlayıp ısıtın. Milföy hamurlarını birleştirip merdane yardımıyla dikdörtgen olacak şekilde açın. Milföy hamurunu yağlı kağıt üzerine sererek fırın tepsisine yerleştirin. Keskin bir bıçak yardımıyla kenarlarını çizin. Ortasını çatalla delin.
  •  Milföy üzerine pastırmaları ve kaşar peynirini yayın. Üzerine ayva reçeli gezdirin, değirmen karabiber serpip sıcak fırına verin. Milföy kızarana kadar yaklaşık 20-25 dakika pişirin.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.