ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ HAMURİŞİ TARİFLERİ TART TARİFLERİ PANCARLI PRATİK TART

Pancarlı pratik tart

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Pancarlı pratik tart tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 6 parça milföy hamuru

Üzeri için

  • 500 g pancar
  • 2 yemek kaşığı balzamik sirke
  • Tuz
  • Karabiber
  • 1 çay bardağı iri çekilmiş ceviz

Süslemek için

  • Krem peynir
  • Zahter

Pancarlı pratik tart Nasıl Yapılır

Pancarları haşlayıp kabuklarını soyun. İnce yuvarlak dilimleyip geniş bir kaseye alın. Üzerine balzamik sirke gezdirip tuz ve karabiberle tatlandırın. Milföy hamurlarını hafif unladığınız tezgah üzerine alıp tart kalıbınızın boyutlarında açın. Hamuru hafif yağladığınız tart kalıbının tabanına yayın. Üzerine pancar dilimlerini dizip önceden ısıtılmış 180 derece fırında milföy hamuru kızarana kadar yaklaşık 20-25 dakika pişirin. Tartınızın ortasını krem peyniri ve zahter ile süsleyerek servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.