ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ HAMURİŞİ TARİFLERİ TART TARİFLERİ JAMBONLU VE DOMATESLİ TART

> JAMBONLU VE DOMATESLİ TART
Jambonlu ve domatesli tart
2 Kişilik
Hazırlama 20 dakika
Pişirme 25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Jambonlu ve domatesli tart tarifi için malzemeler

6 kare milföy hamuru (375 g milföy hamuru-tek parça)

150 g taze kaşar peyniri

6 dilim jambon

100 g çeri domates

2 yemek kaşığı acı sos

Birkaç dal tarhun otu


Jambonlu ve domatesli tart Nasıl Yapılır

  • Fırını önceden 200 dereceye ayarlayıp ısıtın. Milföy hamurlarını birleştirip merdane yardımıyla dikdörtgen olacak şekilde açın. Milföy hamurunu yağlı kağıt üzerine sererek fırın tepsisine yerleştirin. Keskin bir bıçak yardımıyla kenarlarını 2 cm içeriden çizin. Ortasını çatalla delin. 
  • Peynirin yarısını milföyün üzerine yayın. Üzerine jambonu, domatesi koyup acı sos gezdirin. Kalan peyniri üzerine yayıp, tarhun otu yerleştirin. Yaklaşık 20-25 dakika pişirin. Kalan acı sosu üzerine gezdirin ve servis ya

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.