Jambonlu Ve Domatesli Tart

Jambonlu Ve Domatesli Tart
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Jambonlu Ve Domatesli Tart için

Malzemeler

  • 6 kare milföy hamuru (375 g milföy hamuru-tek parça)
  • 150 g taze kaşar peyniri
  • 6 dilim jambon
  • 100 g çeri domates
  • 2 yemek kaşığı acı sos
  • Birkaç dal tarhun otu

Jambonlu Ve Domatesli Tart

Nasıl Yapılır

  1. Fırını önceden 200 dereceye ayarlayıp ısıtın. Milföy hamurlarını birleştirip merdane yardımıyla dikdörtgen olacak şekilde açın. Milföy hamurunu yağlı kağıt üzerine sererek fırın tepsisine yerleştirin. Keskin bir bıçak yardımıyla kenarlarını 2 cm içeriden çizin. Ortasını çatalla delin. 
  2. Peynirin yarısını milföyün üzerine yayın. Üzerine jambonu, domatesi koyup acı sos gezdirin. Kalan peyniri üzerine yayıp, tarhun otu yerleştirin. Yaklaşık 20-25 dakika pişirin. Kalan acı sosu üzerine gezdirin ve servis yapın. Afiyet olsun.
  3. Klasik domatesli tart tarifine göz atmayı unutmayın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo