Çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan poğaçayı, günlerce yumuşak kalan haliyle denemeye ne dersiniz? Mis gibi kokusuyla fırından çıktığı anda iştah kabartan, dışı hafif kıtır, içi ise pamuk gibi yumuşacık dokusuyla bu bayatlamayan margarinli poğaça tarifi, pratikliği ve uzun süre tazeliğini korumasıyla sizi kendine hayran bırakacak. İster kahvaltıya, ister ara öğünlere uygun olan bayatlamayan margarinli poğaça tarifi, hem misafir sofralarınızın yıldızı olacak hem de zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak! Peki; bayatlamayan margarinli poğaça nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
10 Dakikada Mayasız Puf Poğaça tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon bayatlamayan margarinli poğaça kaç kaloridir?
Bir porsiyon bayatlamayan margarinli poğaça 250 kaloridir.
Aldığı kadar un (yaklaşık 3,5 - 4 su bardağı)
İç harç için (isteğe bağlı):
Üzeri için:
Margarin yerine:
Yoğurt yerine:
Süt yerine:
Kabartma tozu yerine:
Un yerine (kısmen ya da tamamen):
İç harç alternatifleri:
Teşekkür ederiz.