Tatlı Kalpler

Tatlı Kalpler
31 Ağustos 2022
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Tatlı Kalpler için

Malzemeler

  • 50 gr tereyağı
  • 75 gr pudra şekeri
  • 1 yumurta sarısı
  • 150 gr un
  • 25 gr bitter çikolata
  • 2 yemek kaşığı kakao
Tatlı Kalpler

Nasıl Yapılır

Oda ısısında yumuşatılmış tereyağı, pudra şekeri ve yumurta sarısını hamur yoğurma kabına alın. Unu ekleyip yumuşak kıvamlı bir hamur olana kadar yoğurun. Hamuru iki parçaya ayırın. Bitter çikolatayı benmari usulü eritip ılınana kadar bekletin. Eritilmiş çikolata ve kakaoyu hamurun bir parçasına azar azar ekleyip yoğurun. Hamurları iki parça yağlı kağıt arasında yarım santim kalınlığında açın. İki farklı boyuttaki kalp şekilli kalıpla kesin. İki farklı boyuttaki birer kakaolu ve sade bisküviyi aralarına bal sürerek birbirine yapıştırın. Servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo