ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ HAMURİŞİ TARİFLERİ EKMEK TARİFLERİ MANTARLI EKMEK

> MANTARLI EKMEK
4 Kişilik
Hazırlama 10 dakika
Pişirme 10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Mantarlı ekmek tarifi için malzemeler
  • 4 dilim tost ekmeği
  • 6 mantar
  • 60 gr kaşar peyniri
  • 2 yumurta
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı pulbiber
Mantarlı ekmek Nasıl Yapılır

*Mantarların kabuklarını soyun. Rendenin iri tarafıyla rendeleyip bir süre limonlu suda bekletin.

*Suyunu süzdükten sonra yumurtaları kırın ve çırpın. İçerisine kaşar peynirini rendeleyin. Tuz ve karabiber ekleyin. Karışımı ekmeklerin üzerine sürün.

*200 dereceye ayarlı fırında kızarıncaya kadar pişirin. Maydanoz ve kırmızı pulbiber ile süsleyip sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.