En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14180 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1271 Tarif
Diyet
4403 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2339 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1409 Tarif
Pratik Yemek
5204 Tarif
Salata ve Meze
1278 Tarif
Sos
471 Tarif
Tatlı
8839 Tarif
Yöresel
1985 Tarif
Popüler Tarifler
Yılbaşı Kurabiyesi
Sebzeli Zeytinyağlı Enginar
Anasayfa
Tarifler
Tavuk Yemekleri
Ispanak Dolgulu Tavuk Eti
Ispanak Dolgulu Tavuk Eti
19 Şubat 2024
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Herle Çorbası
Mülayim Çorbası
Yörük Çorbası
Etli Şehriye Pilavı
Köfteli İslim Kebabı
Azerbaycan Sütlacı (Firni)
Ustaya Sorduk: “Her Şey Tüketimi Kontrol Etmekle Başlıyor”
En Lezzetli Tiramisu Tarifi: Klasikten Farklı ve Yaratıcı 5 Alternatif
Çay Saatleri İçin Leziz ve Pratik 5 Bisküvili Pasta Tarifi
Pekmezin Son Kullanma Tarihi Olur mu? Pekmez Bozulur Mu?
Pekmezli Kabak Tatlısı Tarifi
Katmer Tarifi: Evde Yapılabilecek 5 Kolay Tarifle Şipşak Lezzet
Ispanak Dolgulu Tavuk Eti için
Malzemeler
4 parça tavuk göğüs eti
350 gr körpe ıspanak
1 soğan
4 yemek kaşığı zeytinyağı
2 kırmızıbiber
200 gr labne peyniri
40 gr parmesan peyniri
Tuz
Karabiber
Ispanak Dolgulu Tavuk Eti
Nasıl Yapılır
Fırını 200 dereceye ayarlayın. Tavuk göğüs etlerini yan tarafından enine keserek cep şeklinde açın.
Bol suyla yıkanmış ıspanakları kaynar suya atıp 1 dakika beklettikten sonra renklerini koruması için soğuk sudan geçirin.
Küçük parçalara kesin. Soğanın kabuğunu soyup yemeklik doğrayın ve zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun.
Küp doğranmış kırmızı biberi ekleyip 4-5 dakika soteleyin. Ispanakları, labne ve parmesan peynirlerini ilave edin.
Tuz, karabiber ile tatlandırın. Ispanaklı karışımı kaşıkla tavuk etlerinin içerisine doğru yerleştirin ve kenarlarını 1-2 kürdanla tutturun.
Fırın kabına dizip üzerine yağ gezdirin. Tuz, karabiber serpiştirip fırında kızarıncaya kadar yaklaşık 25-30 dakika pişirin. Servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Ispanaklı Tarifler
Tavuk Yemekleri
Sebze Tarifleri
Fırın Yemekleri
Diyet Yemekleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Tavuk Yemekleri
50 Dakika
Fırında Çıtır Tavuk Kanatları
Selinhdr
Tavuk Yemekleri
70 Dakika
Tavuk Dürüm
elifguryel
Tavuk Yemekleri
160 Dakika
Patates Püresi Yatağında Ördek
elifguryel
Tavuk Yemekleri
50 Dakika
Beşamel Soslu Tavuk Kebabı
elifguryel
Tavuk Yemekleri
50 Dakika
Ballı Kanat
Selinhdr
Tavuk Yemekleri
45 Dakika
Tavuk Sandal
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.