Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
15756 Tarif
Çocuk
379 Tarif
Çorba
1450 Tarif
Diyet
4445 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2672 Tarif
Hafif Yemekler
66 Tarif
İçecek
1474 Tarif
Pratik Yemek
7475 Tarif
Salata ve Meze
1550 Tarif
Sos
512 Tarif
Tatlı
10679 Tarif
Yöresel
2086 Tarif
Popüler Tarifler
Hasanpaşa Köftesi
Mercimek Köftesi
Anasayfa
Tarifler
Kırmızı Et Yemekleri
Terbiyeli Etli Ve Nohutlu Kereviz
Terbiyeli Etli Ve Nohutlu Kereviz
12 Nisan 2025 tarihinde güncellendi.
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Editör Notu:
Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
15 dakikada Brownie Kurabiye Tarifi
Yoğurtlu Limonlu Kek Tarifi
Muhallebili Tel Kadayıf Tarifi
Susamlı Pratik Pişi Tarifi
Fırında Baharatlı Patates Tarifi
Fincan Tatlısı Tarifi
Kestanenin Kolay Soyulması İçin Ne Yapmak Gerekir?
Lokum Gibi Kestane Yapmak İçin 4 Tüyo
Köstebek Pasta 1 Gün Önceden Yapılır Mı?
Kestane Niye Tuzlu Suda Bekletilir?
Yayla Çorbası Yapmak İçin Pratik 5 Tüyo
Karadeniz Hamsisi ile Marmara Hamsisi Arasındaki 3 Fark
Terbiyeli Etli Ve Nohutlu Kereviz için
Malzemeler
400~500 gr parça et
1 adet defne yaprağı
1 havuç
2 orta boy kereviz
2 yumurta sarısı
1 limonun suyu
1 su bardağı nohut
30 gr tereyağı
Tuz
Taze çekilmiş karabiber
Terbiyeli Etli Ve Nohutlu Kereviz
Nasıl Yapılır
Nohutları bir gece öncesinden bol suda beklettikten sonra suyunu süzün. Yapışmaz yüzeyli bir tencereyi iyice ısıtıp etlerin her tarafını kızartın.
Üzerini örtecek kadar su ilave edip 10 dakika haşlayın. Suyunu süzüp irice doğranmış havuç ve nohutlarla birlikte tekrar tencereye alın.
Üzerini iki misli geçecek kadar su ilave edip tencerenin kapağını kapatın. Orta ateşte nohutlar yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Kerevizlerin kabuğunu soyup elma dilimi şeklinde kesin. Tencerenin içine dizin. Tereyağından küçük parçalar kesip kerevizlerin üzerine serpiştirin.
Tencerenin kapağını kapatın. Derin bir kapta yumurta sarısı ile limon suyunu çırpın. 5 dakika sonra yemeğin üzerine gezdirerek dökün.
En son tuz ve taze çekilmiş karabiberi serperek tatlandırın. Ocaktan alın. Sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Sebze Tarifleri
Et Tarifleri
Bakliyat Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Kırmızı Et Tarifleri
45 Dakika
Zencefilli Et Sote Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
27 Dakika
Arnavut Ciğeri Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
135 Dakika
Evde Kazan Kebabı Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
100 Dakika
Beypazarı Güveci Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
35 Dakika
Mersin Usulü Tantuni
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
45 Dakika
Böbrek Kavurma Tarifi
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.