Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
15644 Tarif
Çocuk
379 Tarif
Çorba
1435 Tarif
Diyet
4443 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2664 Tarif
Hafif Yemekler
66 Tarif
İçecek
1467 Tarif
Pratik Yemek
7433 Tarif
Salata ve Meze
1535 Tarif
Sos
507 Tarif
Tatlı
10555 Tarif
Yöresel
2085 Tarif
Popüler Tarifler
Sebzeli Bulgur Pilavı
Etli Kereviz Çorbası
Anasayfa
Tarifler
Kırmızı Et Yemekleri
Mantarlı Et Sarma
Mantarlı Et Sarma
11 Eylül 2022 tarihinde güncellendi.
Hazırlanma Süresi :
30 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Editör Notu:
Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 2 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Sebzeli omlet
Siyah pirinç salatası
Cream puff
Homemade Iskender Kebab
Sarımsaklı Süzme Yoğurt Mezesi Tarifi
Buuz Mantı Tarifi
Evde Kışlık Siyah Zeytin Yapmak İçin 4 İpucu
Mercimek Çorbasına En Çok Hangi Baharat Yakışır?
Mercimek Çorbasına Sarı Renk Veren Baharat Nedir?
Kışlık Lahana Turşusu Yapmak İçin 4 İpucu
Sadece 1 Kişilik Pankek Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken 3 Tüyo
Kışlık Taze Fasulye Hazırlamak İçin 4 Tüyo
Mantarlı Et Sarma için
Malzemeler
4 parça ince dövülmüş biftek
Yarım çay bardağı zeytinyağı
10 gr tereyağı
1 soğan
400 gr shiitake mantarı
2 yemek kaşığı krema
3/4 çay bardağı sıcak su
Tuz
Taze çekilmiş karabiber
Kekik
Mantarlı Et Sarma
Nasıl Yapılır
Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağının yarısı ile pembeleşinceye kadar kavurun.
Mantarları ufak doğrayıp soğana ekleyin ve orta ateşte suyunu çekinceye kadar kavurun. Kremayı ekleyip 1-2 dakika daha pişirip soğumaya bırakın.
Etlerin üzerine tuz ve karabiber serpiştirin. Mantarlı harcı etlerin kenar kısmına paylaştırıp, taze kekik serpiştirin.
Sıkıca rulo şeklinde sarın ve açılmaması için kürdanlarla tutturun.
Kalan zeytinyağını ve tereyağını tavaya alın. Rulo şeklindeki etleri tencereye alıp önce yüksek ateşte kızartın.
Sıcak su ekleyip kapağını kapatın ve kısık ateşte suyunu çekip kızarıncaya kadar pişirin. Servis tabağına alıp dilimleyerek servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Kırmızı Et Yemekleri
Sarma ve Dolma Tarifleri
Et Tarifleri
Mantarlı Tarifler
Sarma Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Kırmızı Et Tarifleri
35 Dakika
Mersin Usulü Tantuni
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
45 Dakika
Böbrek Kavurma Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
50 Dakika
Sac Kavurma Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
140 Dakika
Kuzu Yahni Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
35 Dakika
Şatobiryan Tarifi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
55 Dakika
Yenidünya Kebabı Tarifi
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.