ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ KIRMIZI ET TARİFLERİ KREMA SOSLU ANTRİKOT

Krema Soslu Antrikot

Tadına doyamayacağınız krema soslu antrikot nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir birlikte görelim.

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

40 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Krema Soslu Antrikot Tarifi İçin malzemeler

  • 4 parça antrikot
  • 40 gr tereyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Taze kekik

Krema Soslu Antrikot Nasıl Yapılır?

Tavuk bagetleri yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine tuz ve karabiber serpiştirip zeytinyağı gezdirin. Üzerlerini yağlı kağıt ile kapatıp 200 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alıp servis tabağına aktarın. Üzerlerine domates sosu gezdirin. İnce kıyılmış maydanoz ile süsleyip karabiber serpin. Sıcak servis yapın.
Krema yerine domates soslu antrikot tarifini de deneyebilirsiniz.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.