ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ KIRMIZI ET TARİFLERİ İNCİR VE HARDAL SOSLU BONFİLE

İncir Ve Hardal Soslu Bonfile

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

İncir Ve Hardal Soslu Bonfile Tarifi İçin malzemeler

  • 750 gr dana bonfile
  • Deniz tuzu ve taze çekilmiş karabiber
  • 2 diş sarımsak
  • 1 dal taze biberiye
  • 3 kırmızı soğan
  • 6 diş sarımsak
  • 6 patates
  • İncir ve hardal sosu

İncir Ve Hardal Soslu Bonfile Nasıl Yapılır?

  • Zeytinyağının içerisine ince doğranmış taze biberiye ve 2 diş sarımsağı ekleyin. Bonfileyi dörder santim kalınlığında kesin ve et tokmağıyla hafifçe inceltin.
  • Etleri hazırladığınız sosun içine alın ve 20 dakika dinlendirin. Izgara tavasını ısıtın. Etlerin her iki tarafını üçer dakika pişirin.
  • Fırın tepsisine dizip 220 derece fırında 8–10 dakika pişirin. Zeytinyağına baharatları ekleyin.
  • Dörde bölünmüş soğan, sarımsak ve patatesleri ekleyip harmanlayın. Yağlı kağıt serdiğiniz bir tepsiye sebzeleri alıp sıcak fırında kızarana kadar pişirin.
  • Etleri sebzeler ve soslarla birlikte servis yapın.

Cafe de paris soslu bonfile tarifini de listenize ekleyin.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.