İncir Ve Hardal Soslu Bonfile

İncir Ve Hardal Soslu Bonfile
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

İncir Ve Hardal Soslu Bonfile için

Malzemeler

  • 750 gr dana bonfile
  • Deniz tuzu ve taze çekilmiş karabiber
  • 2 diş sarımsak
  • 1 dal taze biberiye
  • 3 kırmızı soğan
  • 6 diş sarımsak
  • 6 patates
  • İncir ve hardal sosu
İncir Ve Hardal Soslu Bonfile

Nasıl Yapılır

  1. Zeytinyağının içerisine ince doğranmış taze biberiye ve 2 diş sarımsağı ekleyin. Bonfileyi dörder santim kalınlığında kesin ve et tokmağıyla hafifçe inceltin.
  2. Etleri hazırladığınız sosun içine alın ve 20 dakika dinlendirin. Izgara tavasını ısıtın. Etlerin her iki tarafını üçer dakika pişirin.
  3. Fırın tepsisine dizip 220 derece fırında 8–10 dakika pişirin. Zeytinyağına baharatları ekleyin.
  4. Dörde bölünmüş soğan, sarımsak ve patatesleri ekleyip harmanlayın. Yağlı kağıt serdiğiniz bir tepsiye sebzeleri alıp sıcak fırında kızarana kadar pişirin.
  5. Etleri sebzeler ve soslarla birlikte servis yapın.

Cafe de paris soslu bonfile tarifini de listenize ekleyin.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo