ANASAYFA TARİFLER KIRMIZI ET YEMEKLERİ İNCİR VE HARDAL SOSLU BONFİLE

İncir Ve Hardal Soslu Bonfile

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

İncir Ve Hardal Soslu Bonfile Tarifi İçin malzemeler

  • 750 gr dana bonfile
  • Deniz tuzu ve taze çekilmiş karabiber
  • 2 diş sarımsak
  • 1 dal taze biberiye
  • 3 kırmızı soğan
  • 6 diş sarımsak
  • 6 patates
  • İncir ve hardal sosu

İncir Ve Hardal Soslu Bonfile Nasıl Yapılır?

  • Zeytinyağının içerisine ince doğranmış taze biberiye ve 2 diş sarımsağı ekleyin. Bonfileyi dörder santim kalınlığında kesin ve et tokmağıyla hafifçe inceltin.
  • Etleri hazırladığınız sosun içine alın ve 20 dakika dinlendirin. Izgara tavasını ısıtın. Etlerin her iki tarafını üçer dakika pişirin.
  • Fırın tepsisine dizip 220 derece fırında 8–10 dakika pişirin. Zeytinyağına baharatları ekleyin.
  • Dörde bölünmüş soğan, sarımsak ve patatesleri ekleyip harmanlayın. Yağlı kağıt serdiğiniz bir tepsiye sebzeleri alıp sıcak fırında kızarana kadar pişirin.
  • Etleri sebzeler ve soslarla birlikte servis yapın.

Cafe de paris soslu bonfile tarifini de listenize ekleyin.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!