Fillet Mignon

Fillet Mignon
01 Haziran 2023
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Fillet Mignon için

Malzemeler

  • 1 kg fillet mignon
  • 750 gr patates
  • 350 gr tereyağı
  • 350 ml krema
  • 2 soğan
  • Taze kekik (1 dal)
  • 1 kırmızı lahana
Fillet Mignon

Nasıl Yapılır

Etlerin zarını bıçak yardımıyla çıkarın. Kızgın tavada etleri mühürleyin. Daha sonra 180 derecelik fırında eti 20 dakika pişirin. Fillet Mignon’nu hazırladığınız patates püresi, kırmızı lahanayla ve mantar soteyle servis yapın. Servis tabağına patates püresi koyun. Üzerine eti ve etin üzerine de kırmızı lahanayı ekleyin. Sotelediğiniz mantarı da servis tabağına ekleyerek servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo