ANASAYFA TARİFLER KIRMIZI ET YEMEKLERİ FİLLET MİGNON

Fillet Mignon

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Fillet Mignon Tarifi İçin malzemeler

  • 1 kg fillet mignon
  • 750 gr patates
  • 350 gr tereyağı
  • 350 ml krema
  • 2 soğan
  • Taze kekik (1 dal)
  • 1 kırmızı lahana

Fillet Mignon Nasıl Yapılır?

Etlerin zarını bıçak yardımıyla çıkarın. Kızgın tavada etleri mühürleyin. Daha sonra 180 derecelik fırında eti 20 dakika pişirin. Fillet Mignon’nu hazırladığınız patates püresi, kırmızı lahanayla ve mantar soteyle servis yapın. Servis tabağına patates püresi koyun. Üzerine eti ve etin üzerine de kırmızı lahanayı ekleyin. Sotelediğiniz mantarı da servis tabağına ekleyerek servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!