ANASAYFA TARİFLER KIRMIZI ET YEMEKLERİ BAHÇIVAN KEBABI

Bahçıvan Kebabı

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Bahçıvan Kebabı Tarifi İçin malzemeler

  • 900 gr dana kürek eti
  • 60 gr tereyağı
  • 25 arpacık soğan
  • 150 gr taze fasulye
  • 200 gr kabak
  • 50 gr iç bezelye
  • 2 dolmalık yeşil biber
  • 2 domates
  • 1 demet dereotu
  • 1.5 su bardağı su
  • Tuz

Bahçıvan Kebabı Nasıl Yapılır?

Tereyağını tencereye alın. İri parçalar şeklinde doğranmış eti ilave ederek pişirin. Kabuklarını soyup küçük küpler şeklinde doğranmış domatesleri, kılçıkları temizlenip ortadan ikiye kesilmiş fasulyeleri, halka doğranmış biberi, suyu, yarım parmak kalınlığında ve boyutunda doğranmış kabakları, bezelyeyi ve tuzu ekleyip etler yumuşayana kadar pişirmeye devam edin. Ocaktan almadan önce kıyılmış dereotunu ekleyin. Sıcak servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!