ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ KIRMIZI ET TARİFLERİ BAHÇIVAN KEBABI

Bahçıvan kebabı

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Bahçıvan kebabı tarifi için malzemeler

  • 900 gr dana kürek eti
  • 60 gr tereyağı
  • 25 arpacık soğan
  • 150 gr taze fasulye
  • 200 gr kabak
  • 50 gr iç bezelye
  • 2 dolmalık yeşil biber
  • 2 domates
  • 1 demet dereotu
  • 1.5 su bardağı su
  • Tuz

Bahçıvan kebabı Nasıl Yapılır

Tereyağını tencereye alın. İri parçalar şeklinde doğranmış eti ilave ederek pişirin. Kabuklarını soyup küçük küpler şeklinde doğranmış domatesleri, kılçıkları temizlenip ortadan ikiye kesilmiş fasulyeleri, halka doğranmış biberi, suyu, yarım parmak kalınlığında ve boyutunda doğranmış kabakları, bezelyeyi ve tuzu ekleyip etler yumuşayana kadar pişirmeye devam edin. Ocaktan almadan önce kıyılmış dereotunu ekleyin. Sıcak servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.