ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ KIRMIZI ET TARİFLERİ AYVALI DANA ETLİ KAVURMA

> AYVALI DANA ETLİ KAVURMA
4 Kişilik
Hazırlama 30 dakika
Pişirme 30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Ayvalı dana etli kavurma tarifi için malzemeler
  • 600 gr dana kuş başı 3 sivribiber 12 arpacık soğan 1 sarı biber 1 kırmızıbiber 100 gr mantar 1 ayva 50 gr tereyağı 1 çay bardağı ayçiçeğiyağı 1 tatlı kaşığı kekik Tuz
  • karabiber
Ayvalı dana etli kavurma Nasıl Yapılır

Ayvanın kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayarak suda haşlayın. Soğanların kabuklarını soyun. Biberleri ve mantarları doğrayın.

Suyunu süzdürdüğünüz ayvaya sırasıyla kuşbaşı eti ve doğradığınız sebzeleri ilave edip pişirin.

Tereyağı, tuz, kekik ve karabiberide ilave edip bir kaç dakika daha pişirip sıcak servis yapın.

Afiyet olsun

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.