ANASAYFA TARİFLER KIRMIZI ET YEMEKLERİ ANTEP KEBABI

Antep Kebabı

Kaç
Kişilik

8 kişilik

Hazırlama
Süresi

30 dakika

Pişirme
Süresi

25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Antep Kebabı Tarifi İçin malzemeler

  • 700 gr kuzu boşluğu eti
  • 200 gr yağsız kuzu eti
  • Yarım demet maydanoz
  • Soğan
  • 2 sivri biber
  • Domates
  • Bulgur pilavı

Antep Kebabı Nasıl Yapılır?

Kuşbaşı iriliğinde doğranmış etleri yassı kebap şişlerine geçirin. Kömür ateşinde ya da ızgarada iyice pişirin. İsteğe göre piyazlık doğranmış maydanozlu soğan, bulgur pilavı, közlenmiş domates ve biberle birlikte sıcak olarak servis yapın.

 


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!