ANASAYFA TARİFLER BALIK YEMEKLERİ PALAMUT GÜVEÇ

Palamut Güveç

Kaç
Kişilik

1 kişilik

Hazırlama
Süresi

30 dakika

Pişirme
Süresi

30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Palamut Güveç Tarifi İçin malzemeler

  • 2 palamut fileto
  • Yarım kırmızı dolmalık biber
  • Yarım sarı dolmalık biber
  • Yarım yeşil dolmalık biber
  • 5 mantar
  • 20 gr kaşar peyniri
  • 1/4 soğan
  • 1 diş sarımsak
  • Yarım yemek kaşığı tereyağı
  • 50 ml krema
  • Tuz
  • karabiber

Palamut Güveç Nasıl Yapılır?

  • Soğan ve sarımsağı ufak doğrayıp tereyağı ile soteleyin.
  • Biberleri ve mantarları ince doğrayıp ekleyin. Yumuşadıktan sonra kremayı ilave edip karıştırın.
  • Palamut filetoları ekleyip, tuz ve karabiberle tatlandırarak servis tabağına alın.
  • Kaşar peynirini rendeleyip üzerine serpin. Sıcak servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!