ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ PALAMUT GÜVEÇ

PALAMUT GÜVEÇ

1 Kişilik
Hazırlama 30 dakika
Pişirme 30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Palamut güveç tarifi için malzemeler
  • 2 palamut fileto
  • Yarım kırmızı dolmalık biber
  • Yarım sarı dolmalık biber
  • Yarım yeşil dolmalık biber
  • 5 mantar
  • 20 gr kaşarpeyniri
  • 1/4 soğan
  • 1 diş sarımsak
  • Yarım yemek kaşığı tereyağı
  • 50 ml krema
  • Tuz
  • karabiber
Palamut güveç Nasıl Yapılır

*Soğan ve sarımsağı ufak doğrayıp tereyağı ile soteleyin.

*Biberleri ve mantarları ince doğrayıp ekleyin. Yumuşadıktan sonra kremayı ilave edip karıştırın.

*Palamut filetoları ekleyip, tuz ve karabiberle tatlandırarak servis tabağına alın.

*Kaşar peynirini rendeleyip üzerine serpin. Sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.