ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ LİMONLU VE SOĞANLI ÇİPURA

Limonlu ve soğanlı çipura

Kaç
Kişilik

1 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Limonlu ve soğanlı çipura tarifi için malzemeler

  • 1 çipura
  • 1 kırmızı soğan
  • 2 defne yaprağı
  • 5~6 tane karabiber
  • 1 limon
  • Zeytinyağı
  • Tuz

Limonlu ve soğanlı çipura Nasıl Yapılır

Çipurayı temizleyip içini dışını yağlayın ve tuzlayın. İçine halka kesilmiş soğan dilimlerini yerleştirin. Üzerine defne yaprakları, tane karabiberler ve limon dilimlerini yerleştirin. Fırın kabına yağlı kağıt serin ve balığı yerleştirin. 200 derece fırında pişirip servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.