ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ EKMEK ÜSTÜ SOMON ÇEŞNİLERİ

Ekmek üstü somon çeşnileri

Ekmek üstü somon çeşnileri

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Ekmek üstü somon çeşnileri tarifi için malzemeler

  • 4 dilim kepekli sandviç ekmeği (Tercihen yuvarlak)
  • 50 g krem peyniri
  • 1 tatlı kaşığı rendelenmiş limon kabuğu
  • 1 adet salatalık (İnce dilimlenmiş)
  • 1 kırmızı soğan (Jülyen doğranıp tuzla ovulmuş)
  • 2 bıldırcın yumurtası Haşlanmış)
  • 4-5 adet kapari çiçeği
  • 1 dal taze soğan (İnce kıyılmış)
  • 2 dal dereotu
  • 2 adet bebe turbu (İnce dilimlenmiş)
  • 2-3 adet bebe kabak (İnce dilimlenmiş)
  • 2 çay kaşığı chia tohumu
  • 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı

Ekmek üstü somon çeşnileri Nasıl Yapılır

Ekmekleri ızgarada kızartın. Üzerine rendelenmiş limon kabuğu ile birlikte karıştırdığınız krem peynirini sürün. Somon füme ile birlikte dilediğiniz garnitürleri kullanarak ekmeklerin üzerine yerleştirin. En son üzerine chia tohumu serperek servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.