Balık Rillette

Fransa'nın meşhur rillette tarifi ile karşınızdayız. Balık ile hazırlandığı gibi et ya da domuz eti ile hazırlananı en meşhur olanıdır. Bir tür ezme olan rillette kızarmış ekmeklerin üzerine sürerek servis edilir ve yenir. Malzemeleriniz hazırsa balık rillette tarifinin detayları aşağıda.
Chermoulalı balık ve balık pilaki tarifini de defterine kaydedebilirsiniz.
Kaç
Kişilik
6 kişilik
Hazırlama
Süresi
15 dakika
Pişirme
Süresi
15 dakika

Balık Rillette Tarifi İçin malzemeler
- 100 gr somon füme
- 1 adet levrek fileto
- 200 gr krem peynir
- 5 dal frenk soğanı
- Dilimlenmiş baget eklmek
- Tuz
- Karabiber

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR