ANASAYFA TARİFLER DÜNYA MUTFAKLARINDAN TARİFLER BUTTER NOODLE

Butter Noodle

Butter Noodle

Butter noodle, sadece 4 malzeme ile hazırlanan bir makarna türüdür. Almanya'da yapılan bu makarna türü, çeşitli soslarla ya da sade olarak tüketilebilir. Siz ve malzemeleriniz butter noodle yapımı için hazırsanız tarifin detayları aşağıda. 

Alman mutfağından kaese spaetzlecappelletti ve pad see ew tariflerine de göz atabilirsiniz. 

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Butter Noodle Tarifi İçin malzemeler

  • 550 gr un 
  • 2 çay kaşığı tuz 
  • 8 adet yumurta
  • 175 ml süt

Butter Noodle Nasıl Yapılır?

  • Kapta un, yumurta, süt ve tuzu karıştırarak hamur haline getirin. 10-15 dakika hamuru dinlendirin. 
  • Tencereye tuzlu su koyarak kaynatın. 
  • Makarnayı süzgeçten ya da makinasından geçerek sıcak suya sıkın. 
  • Pişen parçalar su yüzeyine çıkacaktır. Çıkanları kenara alın. 
  • Yapışmamaları için tereyağında 2-3 dakika soteleyin ve sıcakken servis edin. Afiyet olsun. 
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!