Latte Pasta Tarifi
Kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan çılbır tarifi, poşe yumurta ve sarımsaklı yoğurt sosuyla hem pratik hem de hafif bir öğün sunuyor. Tereyağında pul biber gezdirilerek servis edilen bu geleneksel lezzet, hem görselliği hem de aromasıyla dikkat çekiyor. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz çılbır tarifi, misafirlerinize veya sevdiklerinize sunabileceğiniz şık ve doyurucu bir alternatif oluşturuyor. Peki; çılbır nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Menemen tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon çılbır 250 kaloridir.
Yumurtalar İçin:
Yoğurt İçin:
Sarımsak İçin:
Tereyağı ve Baharatlar İçin:
Süsleme İçin:
Teşekkür ederiz.