Eskişehir Kahvaltı Mekanları: En İyi 9 Mekan

Eskişehir'de kahvaltı nerede yapılır? Eskişehir'in en iyi kahvaltı mekanları hangileridir? İşte, Eray Kılıç'tan Eskişehir'deki en iyi 9 kahvaltı mekanı:
Eskişehir Kahvaltı Mekanları: En İyi 9 Mekan
14 Şubat 2023, 16:52

Tarihinde çok eski uygarlıklara ev sahipliği yapan Eskişehir’de, dinamizm ve canlılık her sokak başında kendini hissettiriyor. Şehrin içerisinden akıp giden Porsuk Çayı ve ağır ağır ilerleyen gondollarıyla adeta Venedik’i andıran Eskişehir’i hala görmediyseniz mutlaka görün ve bu mekanlarda kahvaltınızı edin! YE-RİM.

  1. Keyf Konağı

keyf konağı

Sevimli bir konakta sevdiklerinizle hoş sohbet eşliğinde kahvaltı yapmanın keyfine burada varabilirsiniz. Dekorasyon ve servis müthiş. Acuka ve el yapımı reçelleri favorim YE-RİM :)

Tel: 0545 542 72 74

Adres: Şarkiye, Işıklar Sk. No:16, 26030 Odunpazarı/Eskişehir

Google haritalarda bakın.

instagram.com/keyf_konagifilizozselanik

  1. Travellers Cafe

travellers cafe

Eskişehir’in en güzel kahvaltı mekanlarında olmayı hak eden Travellers’ Cafe, misafirlerine serpme kahvaltı menülerinden, sandviçlere, pankek tabaklarından tostlara kadar geniş bir menü sunuyor. Kendine has müzikleri eşliğinde rahatlatan atmosferi ile sevdiklerinizle harika bir gün geçirmenizi sağlıyor.

Tel: 0222 230 30 11

Adres: İstiklal, Porsuk Bulv. No:7, 26010 Merkez/Odunpazarı/Eskişehir

Google haritalarda bakın.

instagram.com/travelerscafeeskisehir

  1. Ayten Usta Gurme

ayten usta gurme

Göletli Park içinde yer alan Ayten Usta Gurme’de açık havada bir kahvaltıya kim hayır diyebilir ki… Çocuk oyun alanlarının mevcut olmasıyla çocuklu aileler tarafından sıkça tercih edilen bu mekan Eskişehir’in en kaliteli restoranlarından biri. Menüsünün her bir ürünü ayrı lezzetli YE-RİM :)

Tel: 0222 325 04 44

Adres: Uluönder, Parklar Sokak, 26000 Tepebaşı/Eskişehir

Google haritalarda bakın.

instagram.com/aytenustagurme

  1. Doyuran Kahvaltı Salonu

doyuran kahvaltı salonu

Görüntü olarak ilk anda size bir esnaf lokantası havası veren Doyuran Kahvaltı Salonu, sokağa atılmış masaları ve nefis kahvaltısıyla, bir kere gittikten sonra müdavimi olacağınız bir mekan. Bir kere deneyin vazgeçemeyeceksiniz!

Tel: 0222 230 51 64

Adres: İstiklal, Demirciler Sk. No:7/C, 26010 Odunpazarı/Eskişehir

Google haritalarda bakın.

instagram.com/doyurankahvaltisalonu

  1. Three Monkeys Cafe

three monkeys cafe

Eğlenceli dekor ve sunumlarıyla Three Monkeys Cafe, mesela sucuk ve sosisi sıradan tabaklarda getirmek yerine, şişe geçirilerek altında patatesiyle ikram ediliyor. Kahvaltıya ek olarak kavurmalı kaşarlı tost ve waffle burada kesinlikle denemeniz gerekenlerden. Çalışanları ve mekan sahibinin samimiyeti de Eskişehir’in en sevilenleri arasında olmasının önemli sebeplerinden biri. YE-RİM.

  1. Hot'n Fun

Hot'n fun

Alışılageldik kahvaltıların dışında, Porsuk Çayı kenarında bulunan Hot’n Fun, içeri girdiğiniz anda size ev sıcaklığı hissettiren, güne “annem hazırlasa bu kadar olur” dedirten nefis bir kahvaltıyla başlamanızı sağlayan sıcak ve samimi bir mekan.

Tel: 0530 687 75 96

Adres: İstiklal, Adalar Sk. D:No: 4/A, 26000 Odunpazarı/Eskişehir

Google haritalarda bakın.

instagram.com/hotnfuneskisehir

  1. Biber Yöresel Kahvaltı Cafe

biber yöresel kahvaltı cafe

Hazır bir ürün kullanılmayan Biber’de, masaya servis edilen bütün ürünler kendine özgü yörelerinden gelmekte olup Eskişehir’in yerel lezzetlerini tatma şansı sunuyor. Mutlaka gidin ve tavsiye edin.

Adres: Yenibağlar, Eti Cd. no: 35/B, 26170 Tepebaşı/Eskişehir

Google haritalarda bakın.

  1. Varuna Memphis Cafe & Kitchen

varuna memphis


Varuna Memphis Cafe & Kitchen, keyif veren bir mekan. Gerek tasarımı gerekse genel havası ile hemen içinize işliyor. Unutamayacağınız bir kahvaltı yapmak için tercih edebileceğiniz Varuna, iştahınızı açarken lezzetli ürünleri ile de karnınızı en güzel şekilde doyurmanızı sağlıyor.

Tel: 0222 320 30 05

Adres: Yenibağlar, İsmet İnönü-1 Blv No:102/C, 26170 Tepebaşı/Eskişehir

Google haritalarda bakın.

instagram.com/varunamemphis.eskisehir

  1. The Hunger

the hunger

The Hunger, müşteri memnuniyeti odaklı oldukça rahat bir mekan. Nezih ve belirli bir müşteri kitlesine hitap eden The Hunger, kahvaltıda aklınızda gelecek her şeyi masanıza taşıyor. YE-RİM.

Tel: 0539 485 20 26

Adres: Hoşnudiye, 26130 Tepebaşı/Eskişehir

Google haritalarda bakın.

instagram.com/thehungereskisehir

Şunlara da göz atın;

  1. İstanbul kahvaltı mekanları
  2. Bursa kahvaltı mekanları
  3. Sapanca kahvaltı mekanları
  4. Kadıköy kahvaltı mekanları
  5. Çatalca kahvaltı mekanları
Kategoriler
Lezzet Logo