ANASAYFA LEZZET'TEN HABERLER SAHRAP SOYSAL İLE ANADOLU MUTFAĞI

SAHRAP SOYSAL İLE ANADOLU MUTFAĞI

Türk mutfağının güler yüzlü ve en enerjik isimlerinden biri olan Sahrap Soysal'dan birbirinden lezzetli tarifler:
Sahrap Soysal ile Anadolu Mutfağı

40 yaşında ofis hayatını bırakıp mutfağa giren ve her zaman yüzününüz gülsün diyerek yemek yapan Sahrap Soysal son kitabı, “Anadolu Mutfağımızın Lezzetli ve Sağlıklı Reçeteleri” ile bir kez daha sizleri mutfağa davet ediyor.


Sahrap Soysal tarafından hazırlanan ve Sabri Ülker Vakfı’ndan yayınlanan “Anadolu Mutfağımızın Lezzetli ve Saglıklı Reçeteleri” yemek kitabı, tariflerin yanı sıra, o bölgenin yemek kültürünü de anlatan bir içeriğe sahip.


Pekmezli ayva dolması (Erzurum)



Ispanaklı Çerkez boranisi / Harşıl (Eskişehir)



Mercimekli tarhana çorbası (Antalya)


Şunlara da göz atın;


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!