Şef Aykut Ünal'dan Tadına Doyamayacağınız 4 Nefis Tarif
Akdeniz mutfağı ağırlıklı menüsüyle kısa sürede sevilmeyi başaran The Rua'nın şefi Aykut Ünal, nefis tariflerini paylaştı. İşte, Şef Aykut Ünal'dan tadına doyulmaz 4 tarif önerisi:

Bağdat Caddesi Suadiye Ulus Sokak’ta yakın zaman önce açılan ‘The Rua Suadiye’ kısa sürede Cadde’nin sevilen mekanları arasında yerini aldı. Akdeniz mutfağı ağırlıklı menüsünde Asya, İtalyan ve Meksika mutfağından lezzetler de var. Mutfaklarında mevsim ürünlerini kullanmaya özen gösteriyorlar. Şef Aykut Ünal ile The Rua’nın lezzetlerini keşfetmek için buluştuk. İşte birbirinden lezzetli tarifler…

  1. Taco Al Pastor

Meksika mutfağında çok sevilen taco al pastor, kuzu bonfile, avokado püresi, kırmızı biber, domates ve salatalık ile hazırlanan bir taco çeşididir. Tacoları, tortilla ekmeğinde sunabilirsiniz.

  1. Karides Roll

Dışı avokado, içi ise karides, kereviz sapı, mayonez ve sriracha sosu ile doldurulan karides rolleri, 20 dakikada hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz, ince bir şekilde dilimleyerek suşi gibi sunabilirsiniz.

  1. Humuslu Kokoreç

Nohut, tahin, zeytinyağı ve baharatlar ile hazırlanan humusu, kokoreç ile birleştirerek mükemmel bir ana yemek hazırlayabilirsiniz. 

  1. Semizotu Salatası

Semizotu, çilek, ejder meyvesi ve bal ile hazırlanan semizotu salatasını, un, fındık, fıstık ve badem ile hazırlanan pane eşliğinde sunabilirsiniz. Tarifte paneyi hazırlamak için keçi peyniri kullanabilirsiniz.

Şunlara da göz atın;

  1. Şef Süleyman Gülüm'den tarifler
  2. Şef Savaş Ergen'den tarifler
  3. Şef Yıldız Öz Samaha'dan tarifler
  4. Şef Murat Alpboğa'dan balık tarifleri
  5. Şef Ramazan Kurt'tan meze tarifleri

Haber Kategorileri

Tarif Listeleri

Lezzetli Haberler

Un Helvasının Topaklanmaması İçin Ne Yapmalı?
Salçalı Makarna Neden Ekşi Olur?
Beyran Çorbası Ne Etinden Yapılır?
Kaynayan Tencereden Yemeğin Taşmasını Engelleyecek 5 Pratik Yöntem
Mayasız Poğaçanın İçi Piştikten Sonra Çiğ Kalırsa Ne Yapmalı?
1 Dilim Ekmek Kaç Pankek Eder?