Şef Aykut Ünal'dan mutlaka denemeniz gereken semizotu salatası tarifini, sizlerin beğenisine sunuyoruz.
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Yıkanmış semizotları bir kap içerisinde zeytinyağı, trüf yağı ve süzme bal ile karıştırılır.
Daha sonra servis tabağına alınıp üzerine dörde bölünmüş çilek parçaları ve küp şeklinde doğranmış ejder meyveleri koyulur.
Keçi peyniri küçük top haline getirilip sırası ile un, yumurta ve fındık, badem, fıstık karışımına bulanıp yağda kızartılır, hazırlanan salatanın yanında servis edilir.
Teşekkür ederiz.