Alluciye

Alluciye
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Alluciye için

Malzemeler

  • 400 gr kuşbaşı dana eti
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı yağı
  • 1 soğan
  • 3 taze soğan
  • 1 kabak
  • 7~8 dal maydanoz
Alluciye

Nasıl Yapılır

Orta boy bir tencerede etleri kendi suyuyla kavurun. Zeytinyağı ve ince doğranmış soğanı ilave edip karıştırın. İnce kıyılmış taze soğanları ekleyin. Ardından ufak doğranmış kabakları da ekleyip yarım su bardağı su ilave edin ve kaynamaya bırakın. Son olarak üzerini bol miktarda ayıklanmış maydanozla kaplayıp ocaktan alın ve dinlenmeye bırakın. Servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo