Alluciye

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-

Alluciye Tarifi İçin malzemeler
- 400 gr kuşbaşı dana eti
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı yağı
- 1 soğan
- 3 taze soğan
- 1 kabak
- 7~8 dal maydanoz
Alluciye Nasıl Yapılır?
Orta boy bir tencerede etleri kendi suyuyla kavurun. Zeytinyağı ve ince doğranmış soğanı ilave edip karıştırın. İnce kıyılmış taze soğanları ekleyin. Ardından ufak doğranmış kabakları da ekleyip yarım su bardağı su ilave edin ve kaynamaya bırakın. Son olarak üzerini bol miktarda ayıklanmış maydanozla kaplayıp ocaktan alın ve dinlenmeye bırakın. Servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR