Alluciye

18 Eylül 2020 tarihinde güncellendi.
Alluciye
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Alluciye için

Malzemeler

  • 400 gr kuşbaşı dana eti
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı yağı
  • 1 soğan
  • 3 taze soğan
  • 1 kabak
  • 7~8 dal maydanoz
Alluciye

Nasıl Yapılır

Orta boy bir tencerede etleri kendi suyuyla kavurun. Zeytinyağı ve ince doğranmış soğanı ilave edip karıştırın. İnce kıyılmış taze soğanları ekleyin. Ardından ufak doğranmış kabakları da ekleyip yarım su bardağı su ilave edin ve kaynamaya bırakın. Son olarak üzerini bol miktarda ayıklanmış maydanozla kaplayıp ocaktan alın ve dinlenmeye bırakın. Servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo