Yoğurtlu Ve Karışık Meyveli Tatlı

Yoğurtlu Ve Karışık Meyveli Tatlı
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Yoğurtlu Ve Karışık Meyveli Tatlı için

Malzemeler

  • 5 dilim ananas
  • 200 gr çilek
  • 200 gr ahududu
  • 3 kivi
  • 1 paket meyve jölesi

Üzeri için

  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 kutu labne peyniri (200 ml)
  • Yarım çay bardağı pudra şeker
  • 4 yemek kaşığı bal
  • 4 yaprak jelatin
  • 1 çay bardağı ılık su
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • 1 paket vanilya
Yoğurtlu Ve Karışık Meyveli Tatlı

Nasıl Yapılır

Jelatini kaseye alın. Üzerine 1 çay bardağı ılık su ekleyip eritin. Tatlı kaselerini suyla ıslatıp fazla suyunu dökün. Kiviyi, ananası ve çileği istediğiniz büyüklüklerde doğrayın. Ahududu ve doğradığınız meyveleri kaselere paylaştırın. Jöleyi paketteki tarife göre hazırlayın. Meyvelerin üzerine gezdirin. Derin bir kaseye yoğurdu, labne peyniri, pudra şekeri, limon suyunu, vanilyayı ve balı alıp mikser yardımıyla çırpın. Jelatinleri ekleyip karıştırın. Hazırladığınız jöleli meyve kaselerine paylaştırın. Buzdolabında dinlendirip servis yapın.

 

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo