ANASAYFA TARİFLER SÜTLÜ TATLILAR YOĞURTLU VE KARIŞIK MEYVELİ TATLI

Yoğurtlu Ve Karışık Meyveli Tatlı

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Yoğurtlu Ve Karışık Meyveli Tatlı Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 5 dilim ananas
  • 200 gr çilek
  • 200 gr ahududu
  • 3 kivi
  • 1 paket meyve jölesi

Üzeri için

  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 kutu labne peyniri (200 ml)
  • Yarım çay bardağı pudra şeker
  • 4 yemek kaşığı bal
  • 4 yaprak jelatin
  • 1 çay bardağı ılık su
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • 1 paket vanilya

Yoğurtlu Ve Karışık Meyveli Tatlı Nasıl Yapılır?

Jelatini kaseye alın. Üzerine 1 çay bardağı ılık su ekleyip eritin. Tatlı kaselerini suyla ıslatıp fazla suyunu dökün. Kiviyi, ananası ve çileği istediğiniz büyüklüklerde doğrayın. Ahududu ve doğradığınız meyveleri kaselere paylaştırın. Jöleyi paketteki tarife göre hazırlayın. Meyvelerin üzerine gezdirin. Derin bir kaseye yoğurdu, labne peyniri, pudra şekeri, limon suyunu, vanilyayı ve balı alıp mikser yardımıyla çırpın. Jelatinleri ekleyip karıştırın. Hazırladığınız jöleli meyve kaselerine paylaştırın. Buzdolabında dinlendirip servis yapın.

 

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!