ANASAYFA TARİFLER SÜTLÜ TATLILAR HİNDİSTAN CEVİZLİ SÜTLÜ TATLI

Hindistan Cevizli Sütlü Tatlı

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Hindistan Cevizli Sütlü Tatlı Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 1.5 çay bardağı un
  • 2 çay bardağı toz şeker
  • 60 gr tereyağı
  • 1 paket vanilya
  • 1 litre süt

Üzeri için

  • Toz Antep fıstığı
  • Hindistan cevizi

Hindistan Cevizli Sütlü Tatlı Nasıl Yapılır?

Hafif tatlı tarifleri arayanlar için birebir. Bir tencerede tereyağını eritip un ilave ederek kavurun. Vanilya hariç diğer tüm malzemeyi tencereye ekleyip puding kıvamına gelinceye kadar sürekli karıştırarak pişirin. Ocaktan alıp vanilyayı ekleyin. 10 dakika mikserle çırpın. Servis tabağına alıp buzdolabında 1 saat bekletin. Üzerini Antep fıstığı ve hindistan cevizi ile süsleyerek servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!