ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ TATLI TARİFLERİ PASTA TARİFLERİ İNGİLİZ KREMASI

İNGİLİZ KREMASI

0 Kişilik
Hazırlama -
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

İngiliz kreması tarifi için malzemeler
  • 4 su bardağı süt 10 yumurta sarısı 2.5 çay bardağı tozşeker Yarım paket vanilya 1 çorba kaşığı buğday nişastası
İngiliz kreması Nasıl Yapılır

Bir kasede yumurta sarıları ile tozşekeri köpük köpük oluncaya kadar çırpın. Süt ve nişastayı ilave edip kısık ateşte sürekli karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Vanilyayı ekleyip bir taşım daha kaynattıktan sonra ateşten alın. Karıştırarak soğutup kuplara paylaştırın. Kedidili bisküvileriyle servis yapın.

Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.