Kırmızı nar tanelerinin doğal tadını ve hafif ekşimsi aromasını sofralara taşıyan bu lezzet, hem kahvaltılara hem de tatlılara eşlik edecek ideal bir seçenek sunuyor. Evde kolayca hazırlanabilen ve besleyici içeriğiyle öne çıkan nar reçeli tarifi, hem pratik adımları hem de yoğun nar aromasıyla klasik reçel sevenlerin favorisinden oluyor. Limon suyu ile dengelenmiş kıvamı ve canlı rengiyle göze de hitap eden bu nar reçeli tarifi, ekmek, kek veya yoğurtla servis edildiğinde sofralara hem lezzet hem de görsellik katıyor. Peki; nar reçeli nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Bal Kabağı Reçeli tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon nar reçeli 90 kaloridir.
Nar Taneleri ve Suyu İçin:
Şeker İçin:
Limon Suyu İçin:
Ekstra Aroma Katmak İçin:
Teşekkür ederiz.