Latte Pasta Tarifi
Kış sofralarının vazgeçilmezi olan bal kabağı reçeli tarifi, hem lezzeti hem de doğal rengiyle dikkat çekiyor. Bu tarif sayesinde bal kabağı reçeli tarifi, kahvaltılardan tatlı sunumlarına kadar her öğünde kolayca hazırlanabilir ve misafirlerinize şık bir seçenek sunar. Kabağın dokusu, baharatlarla zenginleşen aroması ve doğal şekerle hazırlanan şurubu, reçeli hem kıvamlı hem de uzun süre dayanıklı kılar. Peki; bal kabağı reçeli nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Mandalina Reçeli tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon bal kabağı reçeli 100 kaloridir.
Bal Kabağı Alternatifleri
Şeker Alternatifleri
Sıvı Alternatifleri
Aromatik ve Baharat Alternatifleri
Asit ve Renk Koruyucular Alternatifleri
Ekstra Dokular
Teşekkür ederiz.