Mascarpone Peyniri Dolgulu Çıtır Armut

Kaç
Kişilik
6 kişilik
Hazırlama
Süresi
10 dakika
Pişirme
Süresi
20 dakika

Mascarpone Peyniri Dolgulu Çıtır Armut Tarifi İçin malzemeler
- 6 armut
Dolgusu için
- 150 g mascarpone peyniri
- 110 g toz şeker
- 30 g beyaz çikolata
- 1 acıbadem kurabiyesi
- Tereyağı
Mascarpone Peyniri Dolgulu Çıtır Armut Nasıl Yapılır?
- Dolgusu için mascarpone peyniri, pudra şekeri, rendelediğiniz beyaz çikolata ve elinizle küçük parçalara böldüğünüz acıbadem kurabiyesini geniş bir kasede karıştırın.
- Armutları alacalı soyup alt kısımlarını kesin. Bir kabak oyacağı yardımı ile içlerini oyun. Ortalarına mascarpone peynirli harçtan doldurun ve yağlı kağıt serili bir fırın kabına alın.
- Üzerlerine bir fırça yardımı ile tereyağı sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 18-20 dakika pişirin. Fırından alıp sıcak servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR