MASCARPONE PEYNİRİ DOLGULU ÇITIR ARMUT

Mascapone peyniri dolgulu çıtır armut
6 Kişilik
Hazırlama 10 dakika
Pişirme 20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Mascarpone peyniri dolgulu çıtır armut tarifi için malzemeler
  • 6 armut

Dolgusu için

  • 150 g mascarpone peyniri
  • 110 g toz şeker
  • 30 g beyaz çikolata
  • 1 acıbadem kurabiyesi
  • Tereyağı
Mascarpone peyniri dolgulu çıtır armut hazırlanışı

  • Dolgusu için mascarpone peyniri, pudra şekeri, rendelediğiniz beyaz çikolata ve elinizle küçük parçalara böldüğünüz acıbadem kurabiyesini geniş bir kasede karıştırın.
  • Armutları alacalı soyup alt kısımlarını kesin. Bir kabak oyacağı yardımı ile içlerini oyun. Ortalarına mascarpone peynirli harçtan doldurun ve yağlı kağıt serili bir fırın kabına alın.
  • Üzerlerine bir fırça yardımı ile tereyağı sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 18-20 dakika pişirin. Fırından alıp sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!