Ilık Kayısılar, Ballı Süzme Yoğurt İle

Ilık Kayısılar, Ballı Süzme Yoğurt İle
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Ilık Kayısılar, Ballı Süzme Yoğurt İle için

Malzemeler

  • 1 su bardağı 
  • süzme yoğurt
  • 5-6 yemek kaşığı bal
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 10-15 kayısı
Ilık Kayısılar, Ballı Süzme Yoğurt İle

Nasıl Yapılır

Faydaları saymakla bitmeyen taze kayısı ile nefis tarif

  1. Yoğurt ve balı karıştırın. Geniş bir tavada tereyağını orta ateşte eritin. İkiye veya dörde bölünmüş kayısıları kabuksuz yüzleri tavaya değecek şekilde ekleyip, çok karıştırmadan 2-3 dakika renklendirin. Ilık kayısıları, kıtır cevizler ve sos ile servis edin.

Çay keyfinize keyif katacak nefis kayısı kurabiyesi tarifi için tıklayın

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo