ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ TATLI TARİFLERİ MEYVELİ TATLILAR ILIK KAYISILAR, BALLI SÜZME YOĞURT İLE

Ilık kayısılar, ballı süzme yoğurt ile

Ilık kayısılar, ballı süzme yoğurt ile

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Ilık kayısılar, ballı süzme yoğurt ile tarifi için malzemeler

  • 1 su bardağı 
  • süzme yoğurt
  • 5-6 yemek kaşığı bal
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 10-15 kayısı

Ilık kayısılar, ballı süzme yoğurt ile Nasıl Yapılır

Faydaları saymakla bitmeyen taze kayısı ile nefis tarif

  • Yoğurt ve balı karıştırın. Geniş bir tavada tereyağını orta ateşte eritin. İkiye veya dörde bölünmüş kayısıları kabuksuz yüzleri tavaya değecek şekilde ekleyip, çok karıştırmadan 2-3 dakika renklendirin. Ilık kayısıları, kıtır cevizler ve sos ile servis edin.

Çay keyfinize keyif katacak nefis kayısı kurabiyesi tarifi için tıklayın

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.