Hem sağlıklı hem de lezzetli bir alternatif arayanlar için ideal bir seçenek sunan bu tarif, hafif aroması ve yumuşak dokusuyla öne çıkıyor. Özellikle glutensiz beslenenler için özenle hazırlanmış glutensiz bademli kek tarifi, badem ve Hindistan cevizi unu ile zenginleştirilmiş yapısı sayesinde kahve ve çay saatlerinin yıldızı oluyor. Tatlı keyfinizi hem besleyici hem de şık bir sunumla taçlandırmak için mutlaka denemeniz gereken glutensiz bademli kek tarifi, doğal malzemelerle hazırlanmış nefis bir kek deneyimi vadediyor. Peki; glutensiz bademli kek tarifi nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Ahududulu Bademli Kek tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon glutensiz bademli kek tarifi 250 kaloridir.
Badem unu yerine:
Hindistan cevizi unu yerine:
Toz şeker yerine:
Badem sütü yerine:
Eritilmiş tereyağı yerine:
Vanilya ve badem özü yerine:
Kabartma Tozu ve Tuz Alternatifleri
Süsleme ve Servis Önerileri
Teşekkür ederiz.